
به گزارش ملایریها؛ مسعود بکایی امروز در گفتوگو با خبرنگار ما از پنجمین پرداخت مطالبات گندمکاران استان همدان خبر داد و اظهار کرد: روز بیست و هشتم تیرماه پنجمین مرحله مطالبات خرید تضمینی گندم کشاورزان استان همدان پرداخت شد.
وی بیان کرد: با پرداخت یکهزار و ۵۶۰ میلیارد ریال دیگر از مطالبات کشاورزان، مجموع وجوه پرداختی به ۴ هزار و۴۶۴ میلیارد ریال رسید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان با بیان اینکه مطالبات کشاورزانی که تا ۲۶ تیر ماه اسناد تحویل گندم آنها به بانک کشاورزی ارسال شده، پرداخت شده است گفت: تا روز بیست و هفتم تیرماه ۱۲۰ هزار و ۵۱۱ تن گندم در استان خریداری شده بود که ارزش این میزان محصول خریداری شده ۶۰۸ میلیارد و ۵۹۵ میلیون ریال است.
وی از پرداخت ۷۱.۲ درصد مطالبات کلزاکاران استان تا ۲۷ تیرماه خبر داد و اظهار کرد: ۸۹۵ تن کلزا به ارزش ۹۸ میلیارد و ۴۸۵ میلیون ریال از کشاورزان استان خریداری شده که ۷۰ میلیارد و ۱۲۹ میلیون ریال از مطالبات این محصول پرداخت شده است.
منبع:فارس
انتهای پیام/
دیدگاه شما