به گزارش ملایریها علی کولیوند در گفتوگو با ايسنا، در این رابطه افزود: رشتههای دایر شده در این کانونها برای پسران بوستان قرآن و معارف، مهارتهای زندگی، فوتبال، تنیس و رزمی، آموزش یارانه و خوشنوسی و نقاشی است و برای دختران سفرهآرایی، جعبهسازی، احکام، بوستان قرآن و معارف، مهارتهای زندگی، خوشنوسی و نقاشی، والیبال، تنیس و رزمی و آموزش یارانه است.
وی به حضور 180 دانشآموز دختر و 150 دانشآموز پسر در این کلاسها اشاره و اظهار کرد: کمیته امداد ملایر همچون سالهای گذشته در راستای غنیسازی اوقاتفراغت نوجوانان و جوانان خانوادههای تحت پوشش اقدام به پرپایی کلاسهایی تحت عنوان کانونهای تابستانی به نام بوستان ولایت در محل کانون پسپاه ناحیه ملایر کرده است.
کولیوند ادامه داد: در این کانونها به منظور ایجاد احساس مسئولیتپذیری در دانشآموزان از همان ابتدا کمیتههای ششگانهای شامل کمیتههای تبلیغات، فرهنگی، بهداشتی، انضباطی، ورزشی و علمی تشکیل شده و دانشآموزان علاقمند میتوانند متناسب با استعداد خود در این کمیتهها عضو شوند.
وی با اشاره به اینکه این کلاسها از 19 تیرماه در ملایر کلید خورده است و تا پایان تابستان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: در این کلاسها دانشآموزان کلیه مقاطع تحصیلی شامل ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان، پیشدانشگاهی، دانشجویان، دختران بازمانده از تحصیل و مادران میتوانند شرکت کنند.
مدیر کمیته امداد ملایر اظهار کرد: روزهای یکشنبه و سهشنبه، هر هفته ویژه اعزام دانشآموزان فعال دختر و پسر به اردوهای یکروزه دروناستانی است که طی آن دانشآموزان از مناطق دیدنی، تفریحی، تاریخی و زیارتی همدان تویسرکان، نهاوند، بروجرد و شهرستان ملایر بازدید میکنند.
وی یادآور شد: همچنین برای اطلاعیابی از وضعیت جسمانی و روحی دانشآموزان شرکتکننده در کلاسهای این کانونها با همکاری پزشکان شبکه بهداشت و درمان ملایر، دانشآموزان به طور رایگان مورد معاینه قرار میگیرند تا در صورت وجود مشکل جسمانی از طریق کمیته امداد ملایر درمان آنها پیگیری شود.