به گزارش ملایریها؛ محمدناصر نیکبخت در جمع اقشار مختلف مردم ملایر در سینما فرهنگیان هفته دولت را هفته بزرگداشت خدمات دولت دانشت و اظهار داشت: هفته دولت نمادی از وحدت ملت و دولت بوده و یادوری خدماتی است که دولت ها افتخار پیدا می کنند برای مردم شریف کشور انجام دهند.
وی با اشاره به تاثیرات برجام در کشور اشاره کرد افزود: اولین نتیجه برجام لغو PMD بود که دنیا پذیرفت فعالیت های هسته ای ایران در گذشته سالم و صلح آمیز بوده و این بزرگترین برگ برنده بود.
استاندار همدان با تاکید بر این نکته که هر چه در برجام بدست آوردیم با مذاکره، عزت و سربلندی بود و کسی به ما نبخشید گفت: امروز کشورهای زیادی در ایران حاضر به سرمایه گذاری هستند مشروط به اینکه تکنولوژی و سرمایه به ایران بیاورند.
*توفیقات دولت متعلق به نظام است
نیکبخت با بیان اینکه اگر دولت توفیقی بدست می آورد توفیق نظام است افزود: در شرایطی سخت که دولت با آن مواجه بود اما طرح تحول نظام سلامت را اجرا کرد و تا به امروز طبق آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی در همدان بالای 300 میلیارد تومان به جای جیب مردم دولت پرداخت کرد و بالای 100 میلیارد تومان در راستای بهبود هتلنیگ بیمارستان ها هزینه شده است.
استاندار همدان از تعطیلی 600 واحد تولیدی از 1500 واحد استان در سال 92 سخن گفت و افزو.د: پس از اجرایی شدن طرح هدفمندی یارانه ها و افزایش قیمت حامل های انرژی حتی یک ریال از 30 درصد افزایش قیمت انرژی به بخش صنعت و تولید داده نشد همین امر تعطیلی واحدهای تولیدی را در پی داشت.
*رفع مشکل 300 واحد تولیدی در استان
وی از رفع مشکل حدود 300 واحد تولیدی در استان خبر داد و گفت: هر هفته برای تساد تسهیل تشکیل میشود و تاکنون 604 مصوبه از ستاد تسهیل گذراندیم و 166 مورد از انها نیز اجرایی شده است.
استاندار همدان با اشاره به اینکه یکی از واحدهای تولیدی و صنعتی ملایر به همه بانک ها بدهی دارد گفت: برق باختر ترانسفورماتور این واحدهای تولیدی را به جای بدهی برد که البته با کمک نمایندگان، فرماندار و تاکید وزیر نیرو برطرف شد اما این موضوع لکه ننگی است بر پیشانی برق باختر.
*درآمدهای دولت در جای درست هزینه شده
نیکبخت با اشاره به اینکه دولت در بدترین شرایط نیز دست به خزانه بانک مرکزی نزده گفت: یک بار آسیب این کار را دیده ایم، دولت هرچه درآمد داشته، در جای خودش هزینه و صادقانه به مردم پاسخ داد.
وی به بهربرداری 126 طرح عمرانی با اعتبار 108 میلیارد ریال در هفته دولت در ملایر اشاره کرد و افزود: در کل استان همدان 843 طرح عمرانی با 400 میلیارد تومان بهره برداری و یا کلنگ زنی خواهد شد.
استاندار همدان بدترین سال بودجه ایران را سال 94 معرفی کرد که با همت مردم، تدبیر و صداقت دولت و حمایت های رهبر آن را پشت سر گذاشتیم و به توفیقات بزرگی دست پیدا کردیم.
وی با تاکید بر اینکهه در دنیا بهترین امنیت در کشور برقرار است افزود: در این شرایط امن در حال نتظیم برنامه ششم توسعه و تحقق اقتصاد مقاومتی هستیم، همه اینها حاصل تدبیر و تعامل دولت با دنیا و هدایت های مقام معظم رهبری است.
*اگر دولت را تخریب کنیم جفا کرده ایم
به گفته نیکبخت دولت در سیاست خارجی و داخلی واقعا فداکاری کرد و همه زیر چتر و فرمان و نظرات مقام معظم رهبری بود و اگر این دولت را تخریب کنیم، جفا کرده ایم.
استاندار همدان با اشاره به اینکه در سال پایانی دور اول دولت تدبیر و امید قرار داریم افزود: هر خدمتی را باید قدر بدانیم و بدانیم که اگر هجمه ها به تخریب کشیده شود، انتخاباتی است اما مردم انقدر آگاه هستند که ما مسئولان باید از آنها بیاموزیم.