22. آبان 1395 - 15:08   |   کد مطلب: 20737
پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در ملایر برگزار شد
همزمان با سراسر کشور، پانزدهمین آزمون قرآن و عترت در مؤسسه فرهنگی هنری پرنیان متین برگزار شد.

به گزارش ملایری ها؛ حجت الاسلام طالب ترکاشوند در این خصوص گفت: این آزمون در دو بخش شفاهی و کتبی با شرکت مجموعاً 72 نفر از قرآن آموزان مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت این شهرستان و سایر داوطلبان آزاد برگزار شد که از این تعداد، 57 نفر در رده های سنی متفاوت در رشته های آموزش اصول عقاید، تدبر در جزء 30 قرآن کریم، حفظ، مفاهیم مقدماتی، و تفسیر سوره صف برگزار شد.

 ترکاشوند افزود: در کنار این آزمون نیز، آزمون شفاهی حفظ قرآن کریم ویژه مقطع سنی زیر 12 سال با شرکت 15 نفر و با حضور دو تن از داوران شهرستانی برگزار گردید.

کارشناس امور قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر عنوان کرد: به کسانی که در امتحانات سراسری قرآن و عترت موفق به کسب حد نصاب لازم گردند، از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گواهی نامه کشوری پایان دوره اعطاء می شود و از برگزیدگان آن تقدیر به عمل خواهد آمد.