17. بهمن 1395 - 15:41   |   کد مطلب: 21569
همزمان با ششمین روز دهه فجر؛
75 واحد مسکونی کمیته امداد در ملایر افتتاح شد
همزمان با ششمین روز از ایام‌الله دهه فجر 75 واحد مسکونی کمیته امداد بااعتبار 22 میلیارد و 500 میلیون ریال در ملایر افتتاح شد.

به گزارش ملایری‌ها؛ علی کولیوند در آیین افتتاح این واحدهای مسکونی در روستای ننج اظهار داشت: این واحدهای مسکونی در راستای خدمت به محرومین و با الهام از شعار سال انجام می‌شود.

وی افزود: در ایام دهه فجر 75 واحد مسکونی در سطح شهرتان توسط کمیته امداد  امام خمینی(ره) و تسهیلات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمک خیرین و خودیار مددجویان افتتاح می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ملایر افزود: این واحدهای مسکن بااعتبار 22 میلیارد و 500 میلیون ریال در متراژ چهار هزار و 900 متر اجرا می‌شود.

وی گفت: امروز و به‌طور هم‌زمان 25 واحد در بخش مرکزی، 20 واحد در بخش سامن، 20 واحد در بخش زند و 10 واحد در بخش جوکار افتتاح‌شده که 60 واحد آن روستایی و 15 واحد آن شهری است.

کولیوند با اشاره به عملکرد کمیته امداد امام خمینی(ره) از ابتدای سال 95 در بخش مسکن و ساختمان بیان کرد: از ابتدای سال 120 واحد مسکن روستایی در شهرستان ملایر احداث‌شده است.

وی افزود: خرید 38 واحد مسکن شهری و روستایی ، تعمیرات کلی و جزئی 376 مسکن در شهر و روستا و کمک به تکمیل 72 مسکن شهری و روستایی از دیگر اقدامات کمیته امداد در این بخش است.