به گزارش ملایریها؛ شعبان ترک نیا در جمع اصحاب رسانه با اشاره به اینکه در کنار برخورد سخت افزاری با مزاحمان رویکرد اصلی پلیس در چهارشسنبه آخر سال مبتنی بر فرهنگ سازی و کاهش حوادث است؛ بیان کرد: رفتارهای خطر آفرین در چهارشنبه آخر سال مخالف عرف، عقل، قانون، ائین و حقوق اجتماعی شهرودان ما است و بیشترین آسیب ناشی از انفجار مواد محترقه و آتش زا در این روز متوجه جوانان، نوجوانان و کودکان خواهد بود که در همین ارتباط خانواده ها می توانند در جلوگیری از هرگونه آسیب دیدگی فرزندان خود با بکارگیری توصیه های انتظامی اجتماعی پلیس امنیت آفرین باشند.
فرمانده نیروی انتظامی ملایر گفت: اقدامات بازدارنده امنیتی، انتظام، ترافیکی و آگاه کننده ای در زمینه کاهش مخاطرات و حوادث اجتماعی در چهارشنبه آخر سال با همکاری موثر دستگاه ها وو نهادهای امدادی و فرهنگ ساز در دست اجرا و اقدام قرار دارد و مهمترین هدف پلیس جلوگیری از بروز هر گونه حادثه دلخراش برای شهروندان قبل از آغاز سال نو است.
وی گفت: کلیدی ترین ماموریتنیروی انتظامی جهت نیل به امنیت پایدار، گرایش جامعه به سمت پیشگیری اجتماعی است که بر اساس اهداف متعالی در ان زمینه با برگزاری جلسات آموزش همگانی طی یازده ماه سال جاری بیش از 30 هزار نفر از افراد در 500 جلسه تخت آموزش مربیان و کارشاسان پلیس قرار گرفته اند.
ترک نیا گفت: همکاری و مشارکت اقشار مختلف مردم در تولید امنیت در تقویت اقدامات فرهنگی را سرلوحه ماموریت های خود در این مناسبت قرار داده و امیدوار است خانواده ها فرزندان خود را در این رابطه همراهی و مراقبت کنند.
وی از برخورد قانونی و جدی با مواد محترقه و آتش زا خطرناک در ایام پایانی سال خبر داد و گفت: خانوادها ها از آتش زدن بوته ها و مکان های سربسه و کوچک جدا پرهیز کنند.
فرمانده انتظامی ملایر گفت: آمارها نشا داده که در شب چهارشنبه اخر سال بیشترین آسیب دیدگی مربوط به گروه 15 تا 24 است و آسیب دیدگی در بین آقایان 3.5 برابر خانم ها است.
وی گفت: پریدن از روی آتش باچادر، لباس های گشاد که از فراورده های نفتی تولید شده و سریع الاشتعال است فوق العاد خطرناک است و باید از این کار اجتناب شود.
ترک نیا گفت: در صورت بروز حوادث در اسرع وقت اورژانس، پلیس 110 و سازمان های امدادی و آتش نشانی مطلع کرده و جوانان و نوجوانان هرگز سلامت خود و خانواده را به آتش نسپارند.
انتهای پیام/