به گزارش ملایریهامجید شعبانلو در گفتوگو با خبرنگار فارس در ملایر با اشاره به اینکه تعداد 40 واحد سیلیسکوبی در شهرستان ملایر وجود دارد اظهار کرد: واحدهای سیلیسکوبی یکی از مهمتریمن منابع آلودگی هوا در شهرستان ملایر هستند.
وی با اشاره به اقدامات و برنامههای انجام شده توسط اداره محیط زیست شهرستلن ملایر در راستای جلوگیری گیری از آلودگی هوا توسط این واحدها طی سالهای اخیر افزود: بیشتر این واحدها در مجتمع سیلیسکوبی ازندریان و در کنار هم فعالیت دارند که این تجمع و تمرکز منجر به ایجاد حساسیت خاصی از نظر واحدهای آلاینده شده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر با اشاره به اینکه سیلیس به عنوان مواد اولیه در بسیاری از صنایع است گفت: با توجه به این مسئله برای کاهش آلودگی هوا نیازمند رعایت اصول حفاظتی محیط زیست و اصول بهداشتی از این مواد هستیم.
وی با بیان اینکه مرتبا بازدید از این واحدها در طول سال توسط کارشناسان محیط زیست انجام میشود، افزود: از ابتدای امسال حدود 20 اخطاریه برای رفع آلایندگی به واحدهای سیلیس ابلاغ شده است.
شعبانلو از پلمپ چهار واحد سیلیسکوبی به علت آلودگی هوا در شهرستان ملایر توسط اداره محیط زیست ملایر خبر داد و افزود: سال گذشته نیز 10 واحد به دلیل آلودگی پلمپ شدند.
وی تصریح کرد: در سالهای گذشته عدهای از کارکنان واحدهای سیلیسکوبی به دلیل همین بیماری جان خود را از دست دادند و عدهای هم بیمار شدند و در حال طی دوره درمان هستند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر در بخش دیگری از سخنانش از کشف تعدادی عکس یادگاری شکارچیان متخلف با 10 راس قوچ و دو راس گراز سلاخی شده در هفته گذشته در ملایر خبر داد و گفت: در این راستا با هماهنگی دهیاران روستاها محل سکونت این شکارچیان شناسایی و توسط یگان حفاظت محیط زیست محل سکونت، وسایل نقلیه و تلفن همراه این افراد بازرسی شد.
وی اضافه کرد: در جریان بازرسی تلفن همراه این شکارچیان تصاویر یادگاری این افراد با قوچ و میشهای شکار شده کشف شد 10 و این متخلفان علاوه بر عکس برداری در کنار لاشه گراز، پس از سلاخی وی نیز اقدام به تصویر و عکس برداری یادگاری کرده بودند.
شعبانلو گفت: عوامل یگان حفاظت ملایر در بازرسی از منزل مسکونی شکارچیان تعداد دو اسلحه گلوله زنی و ساچهزنی مجاز، 22 عدد فشنگ چهارپاره غیرمجاز، حدود 200 عدد فشنگ مختص تفنگ برنو و تصویر کلت کمری در تلفن همراه یکی از شکارچیان را کشف کردند.
وی خاطرنشان کرد: پرونده این چهار شکارچی متخلف پس از تکمیل تحویل مراجع قضایی شهرستان ملایر شده است
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر در فصل زایمان وحوش هستیم گفت: در این زمان با توجه به حساسیت خاصی که وجود دارد و بهار باید آرامترین فصل برای وحوش باشد تا اواخر خردادماه از صعود کوهنوردان و طبیعتگردان به مناطق حفاظت شده جلوگیری شده است.
وی تصریح کرد: در این زمینه در سطح پایگاههای حفاظت محیط زیست، هماهنگی با هیات کوهنوردی، فضای مجازی و همیاران محیط زیست نصب بنر و اطلاعرسانی انجام شده است.
شعبانلو خاطرنشان کرد: بیش از یکصد نفر از همیاران محیط زیست با این اداره همکاری دارند که در راستای حفاظت از محیط زیست نیز اقدامات خوبی را در شهرستان داشتند.
انتهای پیام/