
به گزارش ملایریها به نقل از ایسنا؛ وزیر نیرو با بیان اینکه خوشبختانه همه واحدهای تولیدی برق کشور در مدار هستند، گفت: نیروگاه اتمی بوشهر در مدار بوده، کسانی که مولدهای خصوصی دارند، سازمانهای دولتی، غیردولتی و نیروهای مسلح در حال همکاری هستند و مهمتر از همه اینها خود مردم هستند که به درخواستها پاسخ مثبت دادند. ما هم شرمنده مضایقی هستیم که برای آنها ایجاد شده و همچنین ممنون این ارتباطی هستیم که وجود داشته و به درخواستها پاسخ مثبت دادند.
رضا اردکانیان عصر امروز در مراسم بازدید اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از مرکز راهبری و پایش صنعت برق کشور اظهار کرد: کمیسیون انرژی، کمیسیون اصلی صنعت برق در مجلس شورای اسلامی است. نمایندگان از یکطرف صدای صادق مردم هستند که باید انعکاس دهنده همه مسائل باشند و از سویی دیگر قانونگذار و پشتیبان دولتها هستند.
وی با بیان اینکه نمایندگان باید مسائل را گرهگشایی کنند تا معابر برای توسعه کشور باز شود، اضافه کرد: اولین و مهمترین گرهگشایی برای مجلس یازدهم بهویژه کمیسیون انرژی کار ارزندهای بود که در بودجه سال ۱۴۰۰ برای صنعت آب و برق انجام دادند. ما زمان میخواهیم تا نتایج این گرهگشاییها را بتوانیم مطرح کنیم.