به گزارش ملایریها مهدی نجاری در گفتوگو با ایسنا، منطقه همدان، اظهار کرد: در راستای وظایف سازمان دامپزشکی کشور در جهت تأمین بهداشت عمومی جامعه، اداره دامپزشکی به بازرسی واحدهای عرضه موادخام دامی در سطح شهرستان پرداخت که در نتیجه این بازرسی 12 واحد پلمب شد.
وی بیان کرد: واحدهای پلمب شده شامل 2 واحد مرغفروشی و 10 واحد عرضه گوشت قرمز بوده که دلایل پلمب این واحدها عرضه گوشت فاسد، عرضه به صورت قاچاق یعنی توزیع خارج از ضوابط دام پزشکی که شامل جعل مهر دامپزشکی است، کشتار خارج از کشتارگاه و به صورت غیرقانونی و یا به علت تکرار تخلفات دامپزشکی بوده است.
نجاری تصریح کرد: با توجه به شیوع بیماریهایی مثل تب کریمه کنگو، شهروندان گوشت را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند همچنین در موقع خرید به مهر و تاریخ مصرف درج شده روی گوشت توجه داشته باشند.
وی بیان اینکه کشتار باید درکشتارگاه زیرنظر بازرس دامپزشکی انجام شود و بعد از گذراندن دوره پیش زخم به واحدها عرضه شود، یادآور شد: شهروندان میتوانند برای قربانی کردن گوسفند به کشتارگاهها مراجعه کنند و یا لاشه کشتار خود را بعد از قربانی برای معاینه و اطمینان از سلامت آن به اداره دامپزشکی بیاورند.
دیدگاه شما