7. بهمن 1396 - 8:18   |   کد مطلب: 25345
مدیر کمیته امداد امام خميني در ملایر از پرداخت 2 میلیارد و 200 میلیون تومان وام‌ خودکفایی و خوداشتغالی به مددجویان و افراد نیازمند خبر داد.

به گزارش ملایری‌ها؛ تیمور کرمی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ملایر با اشاره به اینکه توانمندسازی خانواده‌های زیر پوشش یکی از مهمترین اهداف کمیته امداد است اظهار کرد: در این راستا کمیته امداد ملایر با پرداخت وام‌های خودکفایی و خوداشتغالی طی سال‌های اخیر گام‌های بلندی را در توانمندسازی خانواده‌های زیر پوشش برداشته است.

وی با اشاره به پرداخت وام‌های خوداشتغالی و خودکفایی کمیته امداد در سال جاری، از پرداخت 230 مورد وام خودکفایی به مددجویان و افراد نیازمند توسط کمیته امداد ملایر خبر در 9 ماهه امسال خبر داد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی در ملایر میزان اعتبار پرداخت شده این وام‌ها را 2 میلیارد و 300 میلیون تومان برشمرد و گفت: این میزان اعتبار از منابع داخلی و تسهیلات توسط بانک‌ها بوده است.

وی این طرح‌ها  را شامل دامپروری، باغبانی، کشاورزی و خدماتی دانست و گفت: میزان پرداخت تسهیلات وام‌های خودکفایی نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

 کرمی‌مقدم با اشاره به اینکه بیش از 80 طرح نیز در نوبت دریافت تسهیلات هستند؛ خاطرنشان کرد: تمام سعی ما این است که زودتر این میزان تسهیلات نیز به مددجویان و نیازمندان در نوبت پرداخت شود.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار