10. تير 1400 - 8:15   |   کد مطلب: 29714
­بابک عشرتی، اپیدمیولوژیست گفت: نگران این هستیم که نوع جهش یافته کرونا از نوع "دلتا" در کل کشور سرایت کند؛ همچنان زدن ماسک، شستن دست‌ها و سرعت واکسیناسیون توصیه می‌شود.

به گزارش ملایری‌ها  به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، بابک عشرتی، اپیدمیولوژیست در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: ویروس کرونا مثل دیگر ویروس‌ها تغییر شکل می‌هد و ممکن است این تغییر خوب یا بد باشد.

وی افزود: ویروسی که اکنون در جنوب کشور با آن درگیر هستیم ویروس هندی است و انتشار این ویروس نسبت به دیگر ویروس‌ها سریع‌تر است.

بابک عشرتی گفت: ممکن است برخی واکسن‌ها در مقابل ویروس هندی ضعیف عمل کنند.

وی افزود: ویروس دلتا جهشی است که در هند اتفاق افتاد و در روز‌های اخیر از استان‌های جنوبی دلتا گزارش شده است.

عشرتی گفت: ما نگران این هستیم که دلتا در کل کشور سرایت کند. همچنان زدن ماسک، شستن دست‌ها و سرعت واکسیناسیون توصیه می‌شود.

وی افزود: جهش‌های که اتفاق می‌افتد؛ سرعت انتقال را بالا می‌برد. تغییرات رفتاری مردم مثل ساده انگاری‌ها یا افزایش مسافرت‌ها نگران کننده است.

عشرتی گفت: بستری در سنین پایین بیشتر گزارش شده است و این ناشی از قدرت سرایت پذیری ویروس جهش یافته است.

این اپیدمیولوژیست افزود: ویروس جدید شایع شده در سیستان و بلوچستان و هرمزگان، ویروس جهش یافته کرونای هندی است. انتقال این ویروس سریع‌تر است و گروه‌هایی مانند کودکان و جوانان را بیشتر درگیر می‌کند.
تولید واکسن‌های داخلی با تیراژ چند میلیونی

دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت هم گفت: با ورود دلتا از جبهه جنوبی و شرق کشور، اکثر شهر‌های استان سیستان و بلوچستان قرمز شده است.

وی افزود: واکسیناسیون تنها راه رفع محدودیت هاست؛ با توجه به محدودیت‌ها و تحریم ما با مشکلاتی مواجه شدیم، اما از ماه آینده تولید واکسن بومی تصاعدی بالا خواهد رفت و تا یکی دو هفته آینده از واکسن‌های داخلی بیشتر استفاده خواهد شد.
سوش غالب در هرمزگان از نوع انگلیسی

حسین فرشیدی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم گفت: پیک کرونایی در استان کم کم پیر می‌شود و روند بستری کاهشی شده است.

وی افزود: دلتای هندی ابتدا در آزمایش استان رد یابی شد، اما سوش غالب همان نوع انگلیسی کروناست.
فرشیدی گفت: مراجعین در سنین پایین بیشتر است.
پیک پنجم شروع شده است

تقی ریاحی - رئیس بیمارستان رسول اکرم (ص) هم گفت: موارد بستری در بیمارستان دو برابر شده است.
وی افزود: پیک پنجم شروع شده و باید آماده باشیم تا این دوره را با آسیب کم سپری کنیم.

دیدگاه شما

آخرین اخبار