به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ملایریها»؛ «سیدرسول حسینی» در نشست تخصصی انجمنهای میراثفرهنگی ملایر اظهار داشت: گردشگری امروز به عنوان صنعت پیشرو در درآمدزایی جهانی مطرح است و ایران نیز باید از این فرصت بهره ببرد.
وی با اشاره به نقش سازمانهای مردمنهاد در حفظ میراث فرهنگی، تصریح کرد: دولت به تنهایی قادر به تامین مالی مرمت و معرفی این آثار نیست و مشارکت انجمنها و نهادهای مردمی ضروری است.
فرماندار ملایر به ظرفیتهای منحصربهفرد این شهرستان از جمله ۲ برند جهانی مبلمان و منبت، انگور، شهر ملی مروار و مجموعه توریستی مینیوُرلد یا جهان کوچک (تنها مجموعه در خاورمیانه) اشاره کرد و ادامه داد: ضعف در زیرساختهای اقامتی همچون هتل، مُتل و اقامتگاههای بومگردی چالش اصلی است.
حسینی با اشاره به وجود هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی در استان همدان و ۳۶۰ اثر در شهرستان ملایر، خواستار حمایت هر چه بیشتر شورای اسلامی شهر و شهرداری در توسعه زیرساختهای گردشگری و ایجاد کمپهای مسافرتی شد و تهیه بانک اطلاعاتی جامع از جاذبههای ملایر و برگزاری مستمر این جلسات برای همفکری انجمنهای میراث فرهنگی و فعالان این عرصه را ضروری دانست.
فرماندار ویژه ملایر تهیه کتابچه الکترونیک گردشگری ملایر با هشت زبان زنده دنیا را اقدامی مثبت و ماندگار توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر برشمرد و ادامه داد: علاوه بر انجمنها، باید از ظرفیت موسسهها، مراکز آموزش عالی و دانشگاهها برای جذب گردشگری و تالیف کتاب در این زمینه بهره بگیریم.
حسینی همچنین به یخدان میرفتاح به عنوان یکی از جاذبههای تاریخی ملایر اشاره کرد و گفت: پس از تخریب این بنا در سیل ۱۳۹۸ و مرمت آن، باید تمهیدات لازم برای حفظ و رفع مشکلات پیرامونی و رفع معارضات آن اتخاذ شود.
دیدگاه شما