11. مرداد 1405 - 8:40   |   کد مطلب: 34892
سرپرست اداره ورزش ملایر خبر داد:
۱۵ مدال رنگارنگ بر سینه ژیمناست‌های ملایری
سرپرست اداره ورزش و جوانان ملایر گفت: ژیمانستیککاران ملایر موفق به کسب ۱۵ مدال رنگارنگ در مسابقات ژیمناستیک هنری استان همدان شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ملایری‌ها»؛ امین کیانی در جمع خبرنگاران گفت: مسابقات ژیمناستیک هنری استان همدان با حضور پرشور ورزشکارانی از شهرستان‌های مختلف برگزار شد که در پایان، نمایندگان پسر ملایری با درخششی چشم‌گیر، موفق به تصاحب ۱۵ مدال رنگارنگ شدند.

وی افزود: افتخارآفرینی جوانان و نوجوانان ملایری در رشته ژیمناستیک، نشان‌دهنده ظرفیت بالای این دیار در پرورش استعدادهای ورزشی است. این مدال‌ها حاصل تلاش بی‌وقفه ورزشکاران، همت مربیان دلسوز و حمایت خانواده‌هاست و ما در اداره ورزش و جوانان خود را موظف به پشتیبانی از چنین نخبگانی می‌دانیم.

سرپرست اداره ورزش و جوانان ملایر با اشاره به افتخارآفرینان ملایر در این رقابت ها بیان کرد: در رده سنی ۹۷-۹۸ در بخش زمینی، پارسا ربیعی از خانه ژیمناستیک ملایر (الف) به مدال طلا دست یافت، امیرمحمد فیضی از خانه ژیمناستیک (ج) نقره گرفت و امیرمحمد آرام نیز از همین باشگاه به برنز بسنده کرد.

وی بیان کرد: در رشته پرش خرک، آرش زمانی از خانه ژیمناستیک (الف) طلا گرفت و رضا شاملو جانی‌بیک از همان باشگاه موفق به کسب برنز شد و همچنین در رشته خرک حلقه، سامیار صیفی‌کار از خانه ژیمناستیک (ج) بر سکوی نخست ایستاد و مهیار سیاوشی از خانه ژیمناستیک (الف) مدال نقره را از آن خود کرد.

کیانی با اشاره به مدال آوران ملایر در رده سنی ۹۵-۹۶ عنوانکرد: در بخش زمینی با درخشش سه ورزشکار از خانه ژیمناستیک ملایر (ب) همراه بود؛ آرسین ترکمن طلا گرفت، محمدشایان ترکمن نقره و آرین ارست نیز برنز را به دست آور و در رشته پرش خرک، کیان ملکی از خانه ژیمناستیک (الف) موفق به کسب مدال طلا شد و در رشته خرک حلقه، سامیار الهوردی از خانه ژیمناستیک (ج) طلا گرفت و رادوین ظهیار از باشگاه ستارگان غرب ملایر نیز مدال برنز را از آن خود کرد.

وی گفت: در رده سنی ۹۳-۹۴ نیز علی فتحی می‌آبادی از خانه ژیمناستیک ملایر در بخش زمینی به مدال طلا رسید و امیرعباس فیضی از همین باشگاه در رشته خرک حلقه موفق به کسب مدال نقره شد.

انتهای خبر/گ

دیدگاه شما

آخرین اخبار