31. تير 1395 - 14:47   |   کد مطلب: 19613
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد فضایی بوده که به سرمایه‌گذاران دنیا بقبولانند که ایران جای خوبی برای سرمایه‌گذاری نیست.

به گزارش ملایری‌ها؛ محمدکاظمی در نشست با فعالان اقتصادی ملایر با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای بازگشایی مجدد این واحدها اظهار داشت:پس از انتخاب به‌عنوان نماینده مردم ملایر با برگزاری جلساتی با فعالین اقتصادی مشکلات آنان را از زبان خودشان شنیدیم.

وی گفت: صنعت ما به دلیل تحریم‌ها، سو مدیریت‌ها، واردات بی‌رویه و بانک‌ها دچار رکود شدید شده و 60 تا 70 درصد واحدهای تولیدی متوقف‌شده‌اند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات ایجادشده از طرف بانک‌ها برای واحدهای تولیدی بیان کرد: سود بانک‌ها به‌روز محاسبه‌شده و این امر باعث ایجاد بار سنگینی بر روی دوش واحدهای تولیدی شده است.

وی با اشاره به وضعیت کارخانه ذوب‌آهن فولاد جعفری بیان کرد: این کارخانه مدت 8 سال است که تعطیل است و اگر این کارخانه دچار تحول نشده بود این کارخانه وضعیت شهر ملایر را متحول می‌کرد.

* سرمایه در گردش مشکل اساسی واحدهای تولیدی

کاظمی گفت: مشکل اصلی واحدهای تولیدی بحث سرمایه در گردش بوده که و برای رفع این مشکل زحمات زیادی کشیده شده ولی به‌محض ابلاغ بانک‌ها با آن مخالفت می‌کنند.

وی با اشاره به مصوبات ستاد تسهیل استان همدان بیان کرد: استاندار باید پس از مصوبات در ابتدای جلسه مصوبات جلسات قبلی را بررسی کرده و در اجرای مصوبات جست‌وجو کند.

وی گفت:  دولت 16 هزار میلیارد تومان برای احیا 7 هزار و 500 واحد تولیدی در نظر گرفته است که بتواند شعار اقتصاد مقاومتی را عملی کند.

خانواده دولت؛ بزرگ، بی‌قواره و ناکارآمد است

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت مالی دولت بیان کرد: خانواده دولت، خانواده بزرگ، بی‌قواره و ناکارآمدی است و کاری که یک نفر در یک اداره می‌تواند انجام دهد متوسط به هفت نفر واگذارشده است.

وی افزود: ما خانواده‌ای بی‌حساب‌وکتاب و گسترده‌ای به نام  دولت تشکیل داده برای ارائه خدمات نه‌چندان قابل‌توجه بااعتبار و بودجه که تقریباً 90 درصد از درآمدها را صرف پرداخت حقوق و مزایای کارمندان می‌کند و چیزی برای توسعه و رشد اقتصادی و عمران و آبادانی کشور باقی نمی‌ماند.

کاظمی گفت: بیش از چهار ماه از آغاز سال گذشته است و یک ریال اعتبار عمرانی به استان ابلاغ نشده است و در روستاها طرح بهسازی و طرح هادی،آب‌رسانی، بخش کشاورزی تعطیل‌شده است و این به دلیل عدم ابلاغ بودجه در ادارات است.

وی گفت: 70 درصد آب در سیستم آبیاری سنتی هدر می‌رود و راه نجات آن استفاده از دستگاه‌های پیشرفته آبیاری بوده ولی اعتباری موجود نیست.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: ما نماینده روستا هستیم و مطالبات روستایی دریافت وام، تأمین اعتبارات بهسازی، احیای قنوات است و این نیازمند پرداخت اعتبار است.

وی گفت: با توجه به وضعیت دولت باید به بخش خصوصی توجه کرده و آن را تکریم و مشکلاتش را حل کنیم ولی با بخش خصوصی نیز به‌درستی برخورد نمی‌شود.

کاظمی گفت: تا زمانی که بانک‌ها را اصلاح نکنیم و آنچه را که مصوب شده را عملی نکنند و صیغه‌های آن‌چنانی که از تولیدکنندگان خواسته و از سودهای زیاد خود صرف‌نظر نکنند نمی‌توان مشکلات واحدهای تولیدی را حل کرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: بانک‌ها اقتصاد و صنعت کشور را محکوم‌به شکست و نابود کرده  و اگر همراه با اقتصاد نباشند قطعاً ضرر خواهیم کرد و سیستم بانک باید اصلاح شود.

وی با اشاره به برنامه چشم‌انداز 20 ساله کشور بیان کرد: رشد اقتصادی 8 درصد مسئله اصلی در برنامه بوده که مقام معظم رهبری نیز روی آن تأکید داشته‌اند و در دولت‌های گذشته این رقم زیر صفر بوده و با اقدامات دولت آقای روحانی رو به افزایش است و ما باید رشد بالای 5 درصد را در پایان امسال داشته باشیم.

کاظمی اصلاح صنعت و بانک را لازمه رشد 5 درصدی اقتصادی دانست و بیان کرد: با افزایش تولید و ایجاد اشتغال می‌توان وضعیت کشور را اصلاح کرد.

وی با اشاره به بحث توافق هسته‌ای و حضور وزیر خارجه در جلسه غیرعلنی  مجلس بیان کرد: طرف مقابل ما در مذاکرات هسته‌ای صادق نبوده و به‌عناوین‌مختلف سعی داشته که اشکال‌تراشی کند.

* آمریکا به دنبال ناامن نشان دادن ایران برای سرمایه‌گذاری خارجی است

نماینده مردم ملایر گفت: آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد فضایی هستند که به سرمایه‌گذاران خارجی بقبولانند که ایران جای خوبی برای سرمایه‌گذاری نیست و این تنها مشکل ماست .

وی گفت:  اساسی‌ترین راه تضمین سرمایه امنیت بوده  و کشور با توجه ما به لطف خدا و تدابیر رهبری و تلاش رهبری در امنیت کامل بوده باید قدر این امنیت را داشته و آن را تبلیغ کنیم.

 کاظمی گفت: ملایر دارای پتانسیل‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری بوده و در تهران چندین جلسه برای جذب سرمایه‌گذار به ملایر برگزارشده است.

وی گفت: چهار سرمایه‌گذار چینی به ملایر دعوت‌شده که برای بحث کوره ذوب سرمایه‌گذاری کنند و از ملایر بازدید کردند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید کمک کرده که این پتانسیل‌ها عنوان شود و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای حضور در ملایر تشویق شوند.

انتهای پیام/

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار