به گزارش ملایریها؛ احسان فراهانی در نشست خبری با اصحاب رسانه ملایر با اشاره به مهمترین اقدامات فنی و حرفهای شهرستان ملایر در سال 94 اظهار داشت: افتتاح کارگاه تعمیر و نصب آسانسور و افتتاح مرکز آزمون آنلاین ازجمله اقدامات شاخص فنی و حرفهای ملایر در سال 94 است.
وی با اشاره به مشکلات کشور درزمینهٔ بیکاری بیان کرد:نداشتن مهارت و مهارت کم از مشکلات اغلب کسانی بوده که در کشور جویای کار هستند و فنی و حرفهای در همین راستا تمام تلاش خود را برای بسترسازی اشتغال مؤثر به کار گرفته است.
رئیس مرکز فنی و حرفهای شهرستان ملایر با اشاره به فعالیت سه مرکز آموزشی دولتی در شهرستان ملایر بیان کرد: مراکز شهید رجایی مخصوص آقایان، مرکز حضرت زینب کبری(س) مخصوص خواهران و مرکز تخصصی جوش شهید چمران در شهرستان ملایر آموزشهای فنی و حرفهای را به متقاضیان ارائه میکنند.
وی گفت: در سال 94 اقدامات مؤثری در شهرستان ملایر صورت گرفته و مدیر فنی و حرفهای ملایر بهعنوان مدیر نمونه کشوری و مرکز فنی و حرفهای ملایر بهعنوان مرکز برتر استان همدان معرفی شد.
فراهانی با اشاره به اقدامات فنی و حرفهای ملایر در سهماهه نخست سال 95 بیان کرد: از ابتدای امسال 720 نفر در قسمت آقایان و 406 نفر در قسمت بانوان در کلاسهای آموزش فنی و حرفه ملایر شرکت کردهاند.
رئیس مرکز فنی و حرفهای شهرستان ملایر گفت: این آموزشها در مراکز ثابت، زندان، پادگان، روستاها، صنایع و اصناف، جوار دانشگاه و آموزشگاههای خصوصی دادهشده است.
وی با اشاره به ارائه خدمات فنی و حرفهای در 24 کارگاه آموزش فنی و حرفهای در شهرستان ملایر بیان کرد: از این تعداد ده کارگاه در مراکز ثابت، 5 کارگاه در روستا، دو کارگاه سیار، دو کارگاه در پادگان امام علی(ع)، سه کارگاه در زندان و دو کارگاه در جوار دانشگاه مشغول فعالیت هستند.
فراهانی با اشاره به فعالیت 7 کارگاه در بخش بانوان افزود: در مراکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان ملایر 12 رشته در غالب 70 حرفه مختلف آموزش داده میشود.
وی با اشاره به عدم شناخت خانوادهها از جایگاه فنی و حرفهای بیان کرد: مدارک فنی و حرفهای دارای کد استاندارد بینالمللی بوده و در سایر کشورها نیز دارای اعتبار است.
رئیس مرکز فنی و حرفهای شهرستان ملایر موازی کاری در برخی ادارات را از مشکلات فنی و حرفهای عنوان کرد و گفت: متولی آموزشهای غیررسمی سازمان و مراکز فنی و حرفهای بوده و این در حالی است که بسیاری از ارگانهای دیگر این آموزشها را بعضی بدون تخصص کامل به خانوادهها ارائه میکنند.
وی گفت: جایگاه فنی و حرفهای در بین مردم هنوز ناشناخته بوده و بسیاری از مردم از خدمات این سازمان بیاطلاع هستند.
فراهانی مهمترین نیازهای شهرستان ملایر برای آموزش فنی و حرفهای را در زمینههای کشاورزی، صنایع تبدیلی و صنایعدستی عنوان کرد و گفت: با توجه به ظرفیتهای شهرستان ملایر ئ نیازسنجی انجامگرفته در روستاهای ملایر این رشتههای مهمترین نیازها در شهرستان ملایر بوده که این سازمان در ملایر آموزشهای مربوط به صنایعدستی را به متقاضیان ارائه میکند.
وی با اشاره به برنامهها فنی و حرفهای در هفته مهارت بیان کرد: برگزاری مراسم زیارت عاشورا در جوار شهدای گمنام بام ملایر، حضور در نماز جمعه، نشست خبری با اصحاب رسانه، افتتاح مرکز آموزشی تکتا سیستم و بازدید عمومی از مراکز فنی و حرفهای برنامههای این هفته است.
رئیس مرکز فنی و حرفهای شهرستان ملایر گفت: در راستای شعر سال هم با همکاری شرکت توزیع برق ملایر سمینار آموزشی با عنوان مدیریت مصرف انرژی در اقتصاد مقاومتی در دانشکده سما برگزار میشود.
وی یکی از راههای اساسی برونرفت از مشکل بیکاری را توجه هر چه بیشتر به مراکز آموزش فنی و حرفهای عنوان کرد و گفت: فنی و حرفهای نیازمند توجه هر چه بیشتر مسئولین است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما