4. دى 1395 - 23:19   |   کد مطلب: 21190
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ملایر گفت: سه شکارچی متخلف در سد کلان و منطقه لشگردر ملایر شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش ملایری‌ها مجید شعبانلو روز شنبه در گفت و گو با ایرنا یادآوری کرد: ظهر روز گذشته (جمعه) محیط بانان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر در حین گشت و کنترل ، یک شکارچی متخلف در سد کلان ملایر را دستگیر کردند.
وی اضافه کرد: این شکارچی متخلف قبل از انجام شکار به همراه یک قبضه اسلحه ساچمه زنی و 2عدد فشنگ دستگیر شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ملایر بیان کرد: این شکارچی به علت حمل سلاح فاقد مجوز قانونی به مراجع قضایی ملایر معرفی شد.
شعبانلو یادآوری کرد: اواخر ماه گذشته نیز یک شکارچی متخلف و دارای سابقه پیش از ورود به منطقه حفاظت شده و انجام تخلف شکار دستگیر شد.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه این شکارچی تخلفی انجام نداده بود تنها از وی تعهد کتبی دریافت شد.
وی افزود: همچنین در عملیات دیگری چهار شکارچی متخلف که اقدام به شکار یک قطعه کبوتر صحرایی با سلاح ساچمه زنی کرده بودند شناسایی شدند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ملایر گفت: یک تن از شکارچیان توسط محیط بانان لشگردر دستگیر شده و سه تن دیگر با استفاده از موتورسیکلت متواری شدند.
شعبانلو بیان کرد: پس از تشکیل پرونده، این متخلف تحویل مراجع قضایی شد تا از این طریق بتوان سه شکارچی متخلف دیگری که متواری شدند دستگیر کرد.
مناطق تحت مدیریت محیط زیست در ملایر زیستگاه گونه های مختلف جانوری است. در منطقه لشگردر علاوه بر وحوش شمار زیادی از پرندگان چه به صورت فصلی و چه به صورت بومی وجود دارد که از مهمترین آنها می توان به عقاب طلایی، دلیجه، کبک نوک سرخ، تیهو، جغد، کمر کولی، سسک ، فاخته، زرد پره ، دارکوب و پری شاهرخ اشاره داشت.

دیدگاه شما

آخرین اخبار