4. دى 1395 - 23:51   |   کد مطلب: 21193
رئیس دانشگاه ملایر گفت: نبود شرکت‌هاي دانش‌بنيان در ملایر به وضوح قابل مشاهده است كه در همين راستا يکی از اهداف دانشگاه ملایر تلاش برای ایجاد اين شرکت‌هاست.

به گزارش ملایری‌ها بهمن حیاتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه تحقیق و پژوهش یک روند هوشمندانه و خلاقانه در جامعه امروز به شمار می‌رود، اظهار کرد: پژوهشی راهگشاست که بتواند در اقتصاد جامعه تأثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه پژوهش با این سبک و سیاق که در دانشگاه‌ها وجود دارد یک مدل ناکارآمد است افزود: پژوهش نباید به گونه‌ای باشد که اگر به آن اعتبار داده نشد متوقف شده و قابل انجام نباشد.

رئیس دانشگاه ملایر با بیان اینکه پژوهش‌های ما باید مشکل اساسی جامعه را حل کند و در عصر امروز به امکاناتی نیاز داریم که بتواند با اقتباس از فرهنگ اصیل اسلامی راه تعالی جامعه را مشخص کند افزود: با توجه به وضعیت فعلی اقتصاد جامعه، پژوهش‌ها باید درآمدزا باشند و برای نیل به این هدف باید شرکت‌های دانش بنیان ایجاد و تقویت شوند.
 
وی در ادامه با اشاره به وجود بیش از 2 هزار و 800 شرکت دانش‌بنیان در کشور گفت: نبود این شرکت‌ها در شهرستان ملایر به وضوح قابل مشاهده است و یکی از اهداف دانشگاه ملایر تلاش برای ایجاد و تأسیس شرکت‌های دانش بنیان در شهرستان است.

حیاتی با بیان اینکه پژوهش و آموزش، نوآوری و کارآفرینی جزء اهداف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است افزود: با توجه به فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه در سال‌های اخیر در حال حاضر جایگاه پژوهشی دانشگاه ملایر در کشور، از رشد کمی و کیفی برخوردار است.

وی یادآور شد: فعالیت‌های این دانشگاه در بخش‌های مختلف بوده که از آن جمله می‌توان به برگزاری همایش‌های ملی و پژوهشی در دانشگاه ملایر طی سال‌های اخیر، چاپ مقالات توسط پژوهشگران، فعالیت‌های پژوهشی پژوهشکده انگور و کشمش در دانشگاه ملایر و.. اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار