4. فروردين 1396 - 9:18   |   کد مطلب: 22048
سرپرست جمعیت هلال احمر ملایر خبر داد
خدمات‌دهی هلال احمر ملایر به بیش از 2 هزار مسافر نوروزی
سرپرست جمعیت هلال احمر ملایر از خدمات‌دهی به 2 هزار و 160 مسافر از ابتدای اجرای طرح نوروزی هلال احمر ملایر تا امروز خبر داد.

به گزارش ملایری‌ها وحید عرفانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ملایر با  با اشاره به اجرای طرح نوروزی هلال احمر ملایر از 25 اسفندماه سال گذشته تا 11 فروردین ماه سال جاری در ملایر اظهار کرد: این طرح همه ساله در ایام نوروز با هدف خدمات رسانی امدادی به مسافران نوروزی برگزار می‌شود.

وی از استقرار سه چادر هلال احمر در میادین ورودی شهر ملایر خبر داد و گفت: این چادرها در میدان استقلال از سمت محور اراک ـ ملایر،  میدان کوثر از سمت محور همدان به ملایر و میدان نیروی انتظامی از سمت محور بروجرد به ملایر مستقر شده‌اند.

سرپرست جمعیت هلال احمر ملایر چادرهای طرح نوروزی هلال احمر ملایر را شامل ایستگاه سلامت، چادر ویژه فضای دوستدار کودک و چادر نمازخانه دانست و افزود: توزیع بسته‌های فرهنگی و توزیع بروشورهای امدادی و نقشه راهنمای شهری به مسافرین نوروزی از دیگر برنامه‌های هلال احمر در این طرح است.

وی گفت: اعضای مستقر در پست‌های ایمنی و سلامت مسافرین روزانه هشت نفرروز شامل 6 نفر حق‌الزحمه‌ای و دو نفر داوطلبانه بوده که در این طرح به مسافرین نوروزی و مراجعان خدمات‌دهی دارند.

عرفانی با بیان اینکه در کنار این موارد  پاسخگویی به سئوالات مسافران، برگزاری جشنواره ملی عکس و فیلم بشردوستی، برگزاری جشنواره ایده‌ها و خلاقیت اعضا، برگزاری مسابقه نقاشی و دعوت به امضای کمپین «نه به تصادفات جاده‌ای» نیز برپا شده است گفت: همچنین «طرح سحاب» نیز با هدف خدمات‌دهی به مسافرین نوروزی توسط نیروهای هلال احمر در بوستان‌ها در حال انجام است.

وی تصریح کرد:  از ابتدای آغاز طرح نوروزی 2 هزار و 160 نفر از خدمات این طرح در ملایر بهره‌مند شدند و 2 هزار و 800 مورد نقشه راهنمای شهری نیز بین مسافران توزیع شده است.

سرپرست جمعیت هلال احمر ملایر گفت: همچنین بیش از 3 هزار نسخه بروشور و محصولات فرهنگی نیز در طول چند روز گذشته در بین مسافران و مراجعین به چادرهای هلال احمر در ملایر توزیع شده است.

وی اضافه کرد: علاوه بر موارد فوق اعضا در خصوص طرح به‌رفت یعنی بهبود رفتارهای ترافیکی و پیوستن مسئولان ومسافران به کمپین نه به تصادفات جاده‌ای و راهنمایی در خصوص اسکان اداره آموزش و پرورش و...فعالیت داشته‌اند.

عرفانی با اشاره به فعالیت دو پایگاه امدادجاده‌ای هلال احمر ملایر در محورهای زنگنه ـ ملایر و محور ملایر ـ همدان در طرح نوروزی گفت: خوشبختانه در این مدت تصادف جاده‌ای جدی نداشتیم.

وی اظهار داشت: روز گذشته یک مورد واژگونی پراید رخ دادکه چهار مصدوم آن توسط نجاتگران پایگاه امداد جاده‌ای پیروز به مرکز درمانی انتقال یافتند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار