20. فروردين 1396 - 9:19   |   کد مطلب: 22195
مدیر کل ورزش و جوانان استان همدان گفت: فاز یک پروژه پنج هزار نفری ملایر تا اواسط اردیبهشت ماه 96 به بهره برداری رسیده و چندین پروژه ملایر نیز در این سال به اتمام می رسد.

به گزارش ملایری‌ها؛ رسول منعم در جریان بازدید از پروژه‌های نیمه کاره ورزشی ملایر اظهار داشت:سال 96 سال خوبی از لحاظ ورزشی برای ملایر خواهد بود وچندین پروژه در دست اقدام این شهرستان با پیگیری‌های صورت گرفته به اتمام می رسد.

وی افزود: فاز یک پروژه پنج هزار نفری ملایر تا اواسط اردیبهشت ماه 96 به بهره برداری خواهد می‌رسد.

مدیر کل ورزش و جوانان استان همدان تصریح کرد: فاز یک این مجموعه شامل چمن مصنوعی نوع A ،سکوی تماشاچی، پیست تارتان و آسفالت دور پیست بوده و  طی بازدید صورت گرفته این مجموعه آماده پهن کردن چمن مصنوعی است .

وی با  بازدید از پروژه استخر سرپوشیده مجموعه آزادی دستورات لازم را به پیمانکار این پروژه ابلاغ نمود.

مدیر کل ورزش و جوانان استان گفت :پروژه استخر تختی شهرستان ملایر از پروژه های ماده 27 استان است که طی آن پیمانکار در سال 96 استخر را به بهره برداری خواهد رساند.

وی افزود:  باز گشایی مجدد این استخر که در استادیوم تختی کمک بسیار خوبی به ورزشهای آبی شهرستان ملایر خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار