24. تير 1396 - 8:14   |   کد مطلب: 22994
مدیر توزیع برق ملایر گفت: از ابتدای تابستان هیچ گونه خاموشی را در ملایر نداشتیم.

به گزارش ملایری‌ها؛ امیرحسین بادامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: با وجود گرمای هوا در فصل تابستان با توجه به استفاده مردم از وسایل سرمایشی معمولا شاهد بالا رفتن مصرف برق در کشور هستیم.

وی با بیان اینکه در این راستا مشترکین ملایری چه در بخش کشاورزی، صنعتی و مشترکین خانگی همراهی و همکاری خوبی با مدیریت توزیع برق شهرستان دارند گفت: امیدواریم این همکاری و رعایت الگوی مصرف تا پایان فصل گرم ادامه داشته باشد.

مدیر توزیع برق ملایر با اشاره به اینکه از ابتدای تابستان هیچ گونه خاموشی را در ملایر نداشتیم گفت: رعایت و مصرف درست باعث می‌شود تا شاهد خاموشی در شهرستان نباشیم.

وی ضمن تشکر از همکاری مردم گفت: با توجه به گرمای بی‌سابقه هوا در بسیاری از نقاط کشور به ویژه مناطق جنوبی نیاز است همه نسبت به استفاده بهینه از انرژی برق دقت بیشتری داشته باشند.

بادامی افزود: از مردم می‌خواهیم در دو مقطع زمانی 12 ظهر تا ساعت 16 و همچنین ساعت 20 تا 24 از روشن کردن وسایل پرمصرف خودداری کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در سال جاری هنوز اعتباری به مدیریت برق شهرستان تخصیص پیدا نکرده است، تصریح کرد: در صورت تخصیص اعتبار از منابع استانی برای زیرساخت‌های برق شهرستان شرکت توانیر نیز دو برابر اعتبارات استانی تخصیص یافته را برای ما تامین می‌کند.

مدیر توزیع برق ملایر با بیان اینکه در صورت تامین اعتبار بیشترین اولویت کاری این مدیریت بهینه‌سازی شبکه‌های برق است خاطرنشان کرد: در حوزه روستایی توجه بیشتری به زیرساخت‌ها و شبکه‌های برق صورت خواهد گرفت.

 انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار