15. شهريور 1396 - 13:39   |   کد مطلب: 23414
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: در ایران بیش از 435 شهرستان وجود دارد که فقط 10 شهر توانسته‌اند عنوان شهر ملی را کسب کنند.

به گزارش ملایری‌ها؛ بهمن نامور مطلق در جشن ملی  و مراسم اهداء نشان شهر ملی منبت  با اشاره به حرکت شهره به سمت هویت بخشی اظهار داشت: شهرها دیگر از مصرف‌گرایی خارج‌شده و به دنبال سرمایه گزاری و هویت بخشی هستند.

وی افزود: شهر ملایر نیز یکی از شهرهایی است که در همین راستا و با توجه به ظرفیت به این سمت حرکت کرده و به‌درستی استحقاق عنوان شهر ملی منبت را دارد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت:: شهر ملایر باید به این ویژگی توجه خاصی داشته باشد و فعلاً به دنبال شهر جهانی نباشد و از موقعیتی که به دست آورده به خبی استفاده کند.

نامور مطلق گفت: در ایران فقط یک شهر ملی منبت داریم که آن‌هم ملایر است و نماینده ما در عرصه جهانی همین شهر است.

وی با اشاره به حضور یک شهر از هر استان برای دریافت نشان شهر ملی منبت عنوان کرد : این شهر با توجه به فعالین، ظرفیت‌ها و آینده و داشتن درآمد این عنوان را کسب کرد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: رقیب ملایر در این عرصه در آن‌سوی مرزها و در ترکیه، هند، ایتالیا و چین است و باید همراهی شهرهای اطراف دست در دست هم بازارهای جهانی را از دست رقبا خارج کنید.

وی گفت: امروز شما در ملایر نه‌تنها در شهر خود بلکه باید در کل ایران این صنعت را مدیریت کنید.

نامور مطلق گفت: شهرهایی که به دنبال عنوان ملی هستند به دنبال هویت هستند چراکه امروز این مسئله درخطر است و شهرها متوجه شدند باید به این سمت حرکت کنند.

وی گفت: ملایر با این عنوان و این نام‌گذاری باید کاملاً تغییر کرده و یک رخداد بزرگ در این شهر رخ دهد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تأکید کرد:زمانی یک رخداد بزرگ رخ می‌دهد که تمامی اقدامات ما تغییر کرده و از هنر به‌خوبی استفاده کنیم.

وی افزود: وقتی هنوز روی میز ما لیوان پلاستیکی و سبد میوه شیشه‌ای وجود دارد این نشان می‌دهد که هنوز رخداد مهم در شهر ما رخ نداده است.

نامور مطلق با تأکید به استفاده از صنایع‌دستی بیان کرد: نماید هنرمندان نمایشی بوده و باید آنان در زندگی ما حضورداشته باشند.

وی به طراحی محور بودن صنایع‌دستی تأکید کرد و گفت: ما امروز در طراحی صنایع‌دستی مشکل‌داریم و اگر صنایع‌دستی دانش‌بنیان و طراحی محور نباشد کار منجمد می‌شود.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: هنرمندان صنایع‌دستی باید به دنبال این بده که برای همه اقشار ایرانی، برای هر سلیقه و همه اقشار سنی مبلمان تولید کنند.

وی با تأکید به نیاز به یک مرکز خلاقیت بیان کرد: ما برای موفقیت سه اصل جمعیت، اصالت و خلاقیت را نیاز داریم و برای اینکه بتوانیم خلاقیت داشته باشی باید روی سلیقه شناسی کارکنیم.

نامور مطلق رسالت هنر تازگی آن دانست گفت: هنرمندان باید دائماً جلوه تازه‌ای از هنر را به نمایش گذاشته تا نگذارند آن ملال‌آور شود.

وی گفت: همان‌گونه که امام خمینی(ره) بیان کردند شهادت هنر مردان خداست و شهید حججی جلوه‌ای تازه به شهادت و ایثار داد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تأکید کرد: اگر به دنبال موفقیت بوده باید به سمت خلاقیت و سرمایه گزاری حرکت کنید.

وی  گفت: اگر می‌خواهیم دنیا ما را بشناسد باید مرکز خلاقیت طراحی و راه‌انداز کنیم و همه فعالیت‌های هنری باید بازار محور و مردم محور باشد.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار