نافع
فرمانداری ویژه ملایر
پایگاه تحلیلی خبری بهارانه

29. آبان 1398 - 8:20   |   کد مطلب: 27641
مدیر درمان تامین اجتماعی همدان گفت: اورژانس بیمارستان غرضی ملایر در سطح‌بندی بیمارستان‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ تختخواب سازمان تامین اجتماعی رتبه نخست کشوری را کسب کرد.

به گزارش ملایری‌ها؛ علیرضا صفری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: طبق آمار ارائه شده هر سال بخش‌های مختلف بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان جایگاهی را به خود اختصاص می‌دهندکه در حوزه اورژانس بر اساس تعداد تخت بیمارستانی این دسته‌بندی‌ها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه بیمارستان آتیه همدان نیز رتبه دوم را به دست آورده است اظهار داشت: ظرفیت اسمی بیمارستان آتیه همدان ۲۵۸ تخت است که در حال حاضر با ۱۵۰ تخت فعال است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه مشکل کمبود پزشک عمومی در درمانگاه ها و بیمارستان های این مجموعه برطرف شده است ادامه داد: مراکز خدمات تخصصی دندانپزشکی در تامین اجتماعی فعال است و خدماتی از جمله آموزش، جرمگیری، کشیدن، ترمیم درجه یک و جراحی لثه انجام می شود، اما خدمات تخصصی ارائه نمی‌شود.

صفری خاطرنشان کرد: کمبود پزشک تخصصی از جمله مشکلات این مراکز و کمبود پزشک رادیولوژیست از دغدغه های موجود است و این مشکل تنها به استان همدان مربوط نمی‌شود و کشور را در بر می گیرد.

وی با اشاره به اینکه در جراحی عمومی و طب اورژانس آمادگی جذب پزشک وجود دارد، افزود: سازمان تامین اجتماعی به دنبال جذب رادیولوژیست‌های فعال از راه دور است، تا این کمبودها را جبران کند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان ادامه داد: ۳۰۰ تخت تامین اجتماعی در همدان فعال است که در سرجمع تخت‌های استان محسوب می‌شود و همکاری دانشگاه علوم پزشکی در تامین پزشک و پزشکان طرحی میزان رضایتمندی از خدمات درمانی در استان را افزایش می دهد.

صفری با اشاره با اینکه گاهی نارضایتی در بخش خدمات درمان سرپایی وجود دارد اظهار داشت: در بخش بستری رضایتمندی بیش از ۹۶ درصد است اما در بخش سرپایی به ۸۳ درصد می‌رسد چون عرضه و تقاضا همخوانی ندارد.

وی با بیان اینکه بخش درمان سرپایی پاشنه آشیل سازمان تامین اجتماعی است چراکه تعداد مراجعه‌کننده بسیار بیشتر از پزشک و تعداد ویزیت‌ها است، خاطرنشان کرد: سال گذشته در روز به طور میانگین ۹ هزار و ۸۰۰ نفر در بخش های درمانی تامین اجتماعی به صورت سرپایی ویزیت شده‌اند.

صفری بیان کرد: این میزان در بخش بستری در ماه سه هزار و ۳۰۰ مورد و در روز ۱۱۰ مورد و نیز در در بخش جراحی ۵۵ مورد عنوان شده است.

وی با بیان اینکه در بخش درمان سرپایی بیش از ویزیت‌های موجود، مراجعات وجود دارد و متاسفانه طبق ظرفیت موجود به آنها خدمات ارائه نشده است گفت: نمی‌توان تعداد پزشکان را در این بخش افزایش داد اما باید به دنبال جذب متخصصان مورد نیاز باشیم./ایرنا

دیدگاه شما

آخرین اخبار