20. ارديبهشت 1404 - 19:07   |   کد مطلب: 34227
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع استقلال شرکت فاضلاب ملایراز سال ۱۳۸۸ مصوب شده، اما پس از ۱۶ سال هنوز محقق نشده است و درآمدهای این شرکت باید به خود شهرستان بازگردد تا مشکلات مالی آن رفع شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ملایری‌ها»؛ احمد آریایی‌نژاد در نشست بررسی مشکلات آب شهرستان  ملایر با اشاره به پیگیری‌های مستمر انجام شده در راستای مشکلات حوزه آب شهرستان گفت: اولویت اصلی ما در تخصیص بودجه، تأمین آب شرب روستاهاست، زیرا نبود آب منجر به تخلیه روستاها و مهاجرت اجباری می‌شود.

وی  ابراز نگرانی از کاهش جمعیت روستایی گفت: جمعیت روستاها در حال کاهش است و این خبر خوبی نیست، چون روستاییان نیروی مولد و تولیدکننده هستند و یکی از دلایل اصلی مهاجرت، کمبود آب است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی افزود: مردم روستاها نه‌تنها برای آب شرب، بلکه برای کشاورزی نیز با مشکل مواجه هستند و شبکه‌های فرسوده باعث هدررفت آب و تشدید بحران می‌شود.

وی با اشاره به‌ضرورت سرعت در اجرای پروژه‌های آب‌وفاضلاب شهرستان  گفت: باید دانست که زمان برای ما حیاتی است که  اگر امروز تدابیر و اقدامات لازم را اجرا نکنیم،  فردا با بحران بزرگ‌تری روبه‌رو خواهیم شد.

آریایی‌نژاد افزود: بر  اساس مسائل مطرح شده در شهرستان حتی در زمستان، ۲۹ روستا با تانکر آب‌رسانی شد، در صورت و عدم تدبیر صحیح در تابستان وضعیت بحرانی‌تر می‌شود.

 

وی خواستار نظارت دقیق‌تر بر مناقصات و مزایده‌های پروژه‌های آب‌وفاضلاب  شد و گفت: گاهی برای حفر یک چاه، چندین محل آزمایش می‌شود که هزینه‌بر است و  باید کارها به‌صورت کارشناسی و با مدیریت بهینه منابع انجام شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی به موضوع استقلال شرکت فاضلاب ملایر اشاره کرد و گفت: این موضوع از سال ۱۳۸۸ مصوب شده، اما پس از ۱۶ سال هنوز محقق نشده است و  درآمدهای این شرکت باید به خود شهرستان بازگردد تا مشکلات مالی آن رفع شود.

 

انتهای خبر/گ

دیدگاه شما

آخرین اخبار