12. تير 1404 - 8:26   |   کد مطلب: 34301
یک گشت امنیتی در همدان بامداد سه‌شنبه به یک خودرو آفرود مشکوک می‌شود و پس از عدم توجه راننده و سرنشینان این خودرو به فرمان ایست با به کار گیری قانون استفاده از سلاح به سمت این خودرو شلیک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«ملایری‌ها» به نقل از فارس؛ حوالی ساعت یک بامداد سه‌شنبه ۱۰ تیرماه نیروهای عملیاتی امنیتی همدان بعد از دریافت چند گزارش مردمی مبنی بر پرواز ریزپرنده در منطقه تاریک‌دره بلافاصله به این منطقه اعزام می‌شوند.

نيروهای این گشت در جریان بررسی محدوده مورد نظر با یک خودرو آفرود با سه سرنشین مواجه شده و بلافاصله به آنها هشدار می‌دهند اما با بی‌توجهی این ۳ نفر مواجه می‌شوند.

بنابراین وضعیت نیروهای امنیتی به این افراد و خودرو مشکوک می‌شوند و خود را به خودرو نزدیک می‌کنند اما سرنشینان بعد از مشاهده این وضعیت دست به فرار می‌زنند.

نیروهای امنیتی طبق قانون استفاده از سلاح پس از شلیک هوایی و فرمان ایست به سمت این خودرو شلیک می‌کنند که در این اتفاق دو نفر جان خود را از دست می‌دهند و یک نفر نیز مجروح می‌شود و بلافاصله به یک مرکز درمانی منتقل می‌شود

.رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان همدان گفته که پرونده این اتفاق در اختیار مراجع قضایی قرار گرفته‌ و تحقیقات پرونده به صورت میدانی و فوق‌العاده در دست اقدام است.

دیدگاه شما

آخرین اخبار