به گزارش ملایری ها غلامحسین تقوی در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: تولید گیاهان دارویی به علت ارزآوری بیشتر و کمآببر بودن همواره مورد حمایت ما بوده و طی سالهای اخیر بسیاری از اراضی زیرکشت محصولات کمآببری چون زعفران و گلمحمدی رفته است.
وی اظهار کرد: 62 هکتار از اراضی شهرستان تحت کشت گلمحمدی بوده و سالانه 1890 کیلوگرم گلبرگ خشک تولید میشود همچنین 36 هکتار از اراضی ملایر زیرکشت زعفران است و سالانه 80 کیلوگرم تولید زعفران داریم.
تقوی به با بیان اینکه 57.1 هکتار از اراضی ملایر تحت کشت گیاهان دارویی است، خاطرنشان کرد: تولید سالانه شهرستان در این زمینه 128 تن است.
وی ادامه داد: با توجه به بحران آب یکی از سیاستهای سازمان جهادکشاورزی در سالهای اخیر تشویق کشاورزان به سمت کشت محصولات کمآببر بوده است تا ضمن کمک به اقتصاد کشور، سبب رونق صادرات نیز شود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ملایر با اشاره به اینکه این گیاهان شامل خاکشیر، شنبلیله، مرزن جوش، گلگاوزبان، زیره، خارمریم، کدو، کنگرفرنگی، بابونه و گیشنیز است، عنوان کرد: با توجه به ظرفیتهای خوب شهرستان ملایر و مستعد بودن آن برای کشت این نوع گیاهان، تعدادی از این گیاهان به صورت گلخانهای و تعدادی هم در اراضی باز، کشت میشوند.
تقوی با بیان اینکه ملایر از نظر محصولات گلخانهای جایگاه خوبی در استان دارد، یادآور شد: در حال حاضر 20 گلخانه فعال داریم و در تلاش هستیم سطح زیرکشتی افزون بر 15 هکتار از اراضی را شامل شده و در آنها بیشتر صیفیجات و سبزیجات پرورش داده میشود.
دیدگاه شما