3. شهريور 1399 - 21:19   |   کد مطلب: 28831
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر از افزایش ۳۰ درصدی تولید عسل در شهرستان خبر داد.

به گزارش ملایری‌ها؛ سید مهدی میرباقری، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ملایردر گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت:  پارسال برداشت عسل در شهرستان ۷۰۰ تن بود و امسال هم پیش بینی می‌شود ۹۳۰ تن عسل را زنبورداران شهرستان برداشت کنند.

وی افزود: در شهرستان ملایر ۸۸ هزار کلنی زنبور عسل داریم که از هر کلنی حدود ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم عسل برداشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر بیان کرد: بارش خوب نزولات جوی باعث شده است تا برداشت عسل در شهرستان امسال بیشتر شود و رتبه دوم استان را در تولید عسل داشته باشیم.

میرباقری ادامه داد: در شهرستان ملایر با وجود حدود ۲۲ هزار هکتار انواع باغات آبی و دیم و همچنین کشت گیاهان دارویی و همچنین مراتع غنی و نزولات آسمانی در چند سال اخیر رواج صنعت زنبورداری و اشتغال روستایی را داشته ایم.

وی اضافه کرد: ۴۳۰ خانواده در شهرستان مشغول به زنبورداری هستند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار